top of page

NO FILTER LIVE EVENT
24 - 25 Septembrie / Hotel Caro București

Învață cum să te iubești necondiționat, cum să ai încredere în tine că poți realiza absolut orice îți propui.

Conectează-te cu energia ta feminină și descoperă cum să ai un echilibru între energia feminină și masculină pentru ca tot ceea ce faci să se întâmple cu ușurință, accesând energia potrivită, la momentul potrivit.

Accesează energia ta sexuală care este cheia către materializarea a tot ceea ce îți dorești, nu uita că orice vrei să se materializeze în exterior, se creează întâi în interiorul tău.

Conectează-te cu frecvența abundenței și a prosperității și descoperă că lipsa este de fapt o iluzie.

Te trezești obosită?

Viața ta încă nu este așa cum ți-ai dorit?

Încă nu reușești să te iubești necondiționat?

Te iubești doar atunci când bifezi anumite lucruri, însă nu și atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum ți-ai dori?

Viața ta este în mare parte despre a face și foarte puțin despre a fi?

Să te bucuri de viață este ceva ce nu ai mai experimentat de mult sau poate niciodată?

Gândurile negative încă mai apar și te acaparează?

Ai lucrat cu tine dar încă întâmpini blocaje în viața ta?

Simți că există o versiunea a ta mai apropiată de cine ești tu

într-adevăr care abia așteaptă să iasă la suprafață dar nu știi cum să o lași?

Încă nu ți-ai descoperit puterea?

Banii încă sunt o sursă de îngrijorare în viața ta?


Încă simți că te limitează și lipsa lor nu îți permite să trăiești așa cum îți dorești?

Simți că ești aproape de a trăi viața visurilor tale dar mai ai încă câțiva pași de făcut, doar că nu știi care sunt aceia?

Nimic din ceea ce trăiești nu este întâmplător. Realitatea ta interioară determină realitatea ta exterioară, mai sunt anumite aspecte din interiorul tău pe care încă nu le-ai conștientizat sau dacă ai făcut-o, nu știi ce să faci cu ele.

Am experimentat și noi toate cele de mai sus și îți vom explica de ce se întâmplă toate astea în viața ta.

Cine ești tu în prezent este determinat de mai mulți factori: strămoșii tăi (convingerile lor & fricile lor), experiențele tale de viață de când te-ai născut până în prezent, melodii, filme, seriale și oamenii pe care i-ai întâlnit în viața ta, toate astea au generat anumite convingeri și frici. Ele există în subconștientul tău și îți determină viața fără să fii conștientă de ele. Viața se schimbă în momentul în care începi să le conștientizezi și să lucrezi cu tine ca să schimbi ceea ce nu este în concordanță cu ceea ce îți dorești tu.

În evenimentul NO FILTER vom aborda cele mai importante aspecte din viața unei femei tocmai pentru ca tu nu doar să devii conștientă de ce te sabotează, dar să și ai instrumentele necesare să lucrezi cu tine în continuare ca să poți materializa cu ușurință ce îți dorești și să îți iubești viața.

Sunt 2 zile intensive în care te vom ajuta să te descoperi și să lucrezi cu tine în cel mai eficient mod descoperit de noi până acum.

Vom împărtăși cu tine conștientizările pe care noi le-am avut în ultimii ani lucrând aproape zi de zi cu noi, apoi te vom ghida către o practică care să te ajute să dizolvi blocajele care țin de acel aspect din viața ta.

Te ajutăm nu doar să identifici ”problema” ci îți vom arăta și cum să găsești ”soluția”.

Unele dintre cele mai mari blocaje vei reuși să le dizolvi chiar în timpul evenimentului, rămând apoi să continui munca tu cu tine, având toate instrumentele necesare.

În prima zi vom petrece 8 ore împreună și vom lucra la următoarele aspecte: iubire de sine, încredere în sine, energie feminină și energie sexuală.

Vei identifica ce anume nu îți permite să te iubești necondiționat, chiar și în cele mai puțin bune momente ale tale, vei afla când și de la cine ai preluat lipsa de încredere în sine și te vei conecta cu o versiune a ta din viitor care îți va face cadou încrederea în sine.

Vei identifica apoi ce tipare ai preluat care nu îți permit să fii în energie feminină și vei integra o parte din ele la eveniment. Vei activa energia feminină din interiorul tău și vei învăța cum să echilibrezi energia feminină cu energia masculină pentru ca lucrurile să curgă lin în viața ta.

Te vei conecta cu pântecul tău și vei face o curățare a lui pentru ca să faci spațiu pentru ceea ce vrei să creezi cu energia ta sexuală. Vei învăța să îți umpli pântecul de energie ca să te simți plină de viață.

În a doua zi vom dedica 4 ore abundenței și prosperității. Vei identifica tiparele de lipsă și le vei integra pentru ca să te poți alinia pe frecvența abundenței și a prosperității. Vei învăța să primești și să dăruiești cu ușurință. Vei activa fluxul banilor în viața ta și îți vei mări capacitatea de a conține banii pentru a permite și mai multor bani să vină în viața ta.

În aceste 2 zile vei avea acces la conștientizări și practici pe care noi le-am dobândit în ani de zile. Despre asta este evoluția, despre a integra mai repede și mai ușor pentru a trece la următorul nivel. Nouă ni s-au dat anumite călătorii tocmai pentru a ghida apoi femeile mai ușor și rapid către cine sunt ele într-adevăr.

Intenția este motorul existenței, intenția ne setează direcția și te invit că înainte de a porni în această călătorie să îți setezi și tu o intenție. Unde vrei să ajungi după acest eveniment, căci te asigurăm că vei pleca mult împuternicită, o nouă versiune a ta.

Practicile meditative pe care le vom susține, vor fi și în stare de Channel, de aceea te vom ghida și pe tine să te conectezi și vei primi inducția în Channel, practica de conectare cu Universul.

Practicile susținute în stare de Channel amplifică energia și oferă aportul maxim pe care acestea îl pot avea în viața noastră.

Iubirea de sine reprezintă esența unei vieți armonioase. În triunghiul iubirii armonioase, iubirea de sine de află la baza acestuia, tocmai pentru că reprezintă fundația vieții, a realității prospere.

Cine și cum eșți tu când nu te vede nimeni?

Ești caldă și iubitoare față de tine sau te neglijezi și cauți variante de a primi iubirea din exterior?

Dacă rezonezi cu cea de-a două varianta, ei bine este necesar să știi că te autosabotezi.

Iubirea de sine și încrederea de sine se află în strânsă legătură cu relația cu mama, unele programe ce nu ne permit să ne manifestăm cu căldură și iubire față de noi înșine, le-am preluat inconștient, încă din viață intrauterină.

Ce este de făcut?

Conștientizarea, acceptarea și integrarea sunt uneltele de care ne vom folosi pentru a ne deschide inima și a începe să radiem iubire către noi înșine.

Una din zecile de practici pe care le vom parcurge în cadrul evenimentului este și trans-meditația "Trezirea inimii" pentru a activa iubirea din interiorul nostru și a oferi și celorlalți din preaplinul nostru.

 

Energia feminină

Femeia își încarcă energia prin interacțiunea cu alte femei, iar tu te vei află într-un cerc feminin, sacru, plin de zeițe dornice să se redescopere.

Femeia în armonie presupune 70% energie feminină și 30% energie masculină, dar câte dintre noi sunt conștiente de modul în care se manifestă din punct de vedere energetic?

Ne-am născut în corp de femei tocmai pentru a onora și binecuvântă această alegere și totuși, câte dintre noi acceptăm pe deplin corpul nostru?

 

Energia feminină este o stare, un mod de viață, fie te alfi în energie feminină sau nu, cale de mijloc nu există .

În cadrul acestui eveniment vom înțelege cum să măiestrim arta energiei feminine și care sunt atributele pe care aceasta le aduce atât în viața noastră, cât și în interacționarea cu partenerul.

Vom discuta pe larg despre modul de comunicare cu bărbatul din perspectiva energetică, despre beneficiile pe care energia feminină le aduce în viața ambilor parteneri și totodată despre legătura dintre energia feminină și relația cu mama.

Vom învața ritualuri de amplificare a energiei feminine, practici sacre știute de împărătese și gheișe și ne vom conecta la măreția noastră, vom pleca de la acest eveniment în poziția de regină a propriei vieți, purtând coroana feminității absolute pe cap.

 

Energia sexuală

 

Pornind de la sintagma "Femeia te ridică, femeia te coboară" este lesne de înțeles importantă energiei sexuale a femeii.

Puterea energetică a uterului femeii este dincolo de ceea ce ne putem imagina și crea cu mintea conștientă.

Pântecul nostru este un portal magic de manifestare, iar un pântec curat și purificat energetic, este un canal de comunicare cu Universul.

Mesajul pântecului este "cere și ți se va da", dar cum putem noi primi, atunci când locul de depozitare a dorințelor noastre este deja ocupat de emoții, trăiri și frici care nu ne permit să ne deschidem spre nou?

 

În cadrul acestui eveniment vom purifica profund uterul, vom învața cum să dizolvăm legăturile energetice cu foștii parteneri și vom înțelege ce înseamnă un schimb energetic ecologic.

În timpul contactului intim se creează legături energetice, ce dauinuie până la 7 ani, indiferent de stadiul relației, fie că această s-a încheiat sau nu.

Este imperios necesar pentru femeie să își vindece pântecul pentru a atrage parteneri în acord cu nevoile sufletului său.

 

"Vindecă-ți pântecul, vindecă-ți viața"

 

Totodată vom înțelege conexiunea dintre zona genitală, inimă și zona gâtului, vom învață tehnici de a materializa prin orgasm și vom înțelege care sunt nivelurile iubirii și cum anume putem dezvolta o relație de iubire conștientă.

 

Abundență

 

Abundența și mai ales cea financiară, are o strânsă legătură cu relația pe care o avem cu tatăl biologic. Indiferent dacă tatăl este prezent în viața noastră sau nu, dacă îl cunoaștem sau nu, acesta este un pilon de susținere în despachetarea abundenței în viața noastră.

 

Armonizarea relației cu tatăl va avea ca efect activarea sporului financiar.

În cadrul acestui eveniment ne vom conecta cu energia neamului, ne vom seta un plafon financiar, vom activă sporul și resursă neamului.

Ne vom conecta cu versiunea noastră din viitor și vom înțelege concret ce anume avem de lucrat și îmbunătățit pentru a accesa viața pe care o visăm și totodată vom înțelege cum toate experiențele la care am luat parte până acum, au fost niște piese de puzzle ce au creat cadrul perfect al existenței noastre.

Vom înțelege legătura dintre energia banilor și iubirea de sine și vom parcurge împreună practică trans-meditativă "Dușul banilor" pentru a rescrie la nivel celular credințele și programele despre bani.

 

Dă-ți voie să fii mai mult decât crezi că ești.

Elina Umbrărescu

Elina Umbrărescu este life coach, terapeut Theta Healing, facilitator channeling, autor a numeroase cursuri de dezvoltare personală și spirituală care au ajutat mii de femeni în călătoria lor.

De-a lungul anilor a lucrat cu sute de femei pe temele iubirii de sine, încrederii, energiei feminine, energiei sexuale, abundenței și a prosperității reușind să înțeleagă care sunt cele mai importante conștientizări și practici atunci când vrei să trăiești o viață pe care să o iubești.

Vezi filmulețul de mai jos în care Elina explică ce anume a determinat-o să creeze acest eveniment:

IMG_1172.JPG

Cine suntem noi

Diana Floare

Fondatoarea Școlii "Femeia Resursă" din cadrul Academiei de Channeling DIRA România

Facilitator Channeling folosind metodă DIRA

Mentor spiritual de feminitate și curățare energetică a pântecului

Autoarea primelor programe transformaționale de curățare și activare energetică, în Channel.

Am parcurs sute de cursuri până am reușit să înțeleg că harta către drumul vieții la care doar visam se află în interiorul meu.

Mi-am dat voie să mă accept și descopăr, iar ca rezultat am accesat menirea sufletului meu, aceea de a ghida femeile și nu numai, să își redescopere magia și puterea interioară, reușind astfel să experimenteze viața în acord cu nevoia sufletului lor.

diana-floare.jpeg

​CE VEI PRIMI LA ACEST EVENIMENT

 • Inducția în Channeling și explicație al acestei metode (valoare minimă 100 eur)

 • Exerciții de conștientizare (500 eur)

 • Practici și meditații în channeling (1500 eur)

 • Tehnici ThetaHealing (150 eur)

 • Suport live al ghizilor (2000 eur)

Valoare Totală: 4250 euro

BILETE DISPONIBILE

Prima zi este despre: iubire de sine, încredere în sine, energie feminină și energie sexuală.

A doua zi este despre abundență și prosperitate.

Ai opțiunea de a participa doar la una dintre zile.

LIVE

 1. Ambele zile live la Hotel Caro în București: 1999 lei. În preț sunt incluse coffee breaks în ambele zile și prânz în prima zi. De asemenea vei primi un goodie bag și alte surprize.

 2. Doar prima zi live la Hotel Caro în București: 1555 lei. În preț sunt incluse coffee breaks și prânz în prima zi. De asemenea vei primi un goodie bag și alte surprize

 3. Doar a doua zi live la Hotel Caro în București: 999 lei. În preț este inclus și coffee break-ul

 4. Ambele zile live la Hotel Caro în București + cină sâmbătă seara cu ghizi: 2888 lei. În preț sunt incluse coffee breaks în ambele zile, prânz în prima zi și cina de sâmbătă seara. De asemenea vei primi un goodie bag și alte surprize.

TOATE PREȚURILE DE MAI SUS BENEFICIAZĂ DE REDUCERE DE 20% PÂNĂ SÂMBĂTĂ 17 SEPTEMBRIE LA ORA 23:59.

1. 1599.2 lei în loc de 1999 lei.

2. 1244 lei în loc de 1555 lei.

3. 799.2 lei în loc de 999 lei.

4. 2310.4 lei în loc de 2888 lei.

ONLINE

 1. Ambele zile online pe zoom: 888 lei. În preț este inclus accesul pe zoom la ambele zile și suport.

 2. Doar prima zi online: 666 lei. În preț este inclus accesul pe zoom la prima zi și suport.

 3. Doar a doua zi online: 444 lei. În preț este inclus accesul pe zoom la a doua zi și suport.

TOATE PREȚURILE DE MAI SUS BENEFICIAZĂ DE REDUCERE DE 20% PÂNĂ SÂMBĂTĂ 17 SEPTEMBRIE LA ORA 23:59.

1. 710.4 lei în loc de 888 lei.

2. 532.8 lei în loc de 666 lei.

3. 355.2 lei în loc de 444 lei.

PENTRU A CUMPĂRA BILET APASĂ PE BUTONUL DE MAI JOS, ALEGE CEA MAI POTRIVITĂ OPȚIUNE PENTRU TINE IAR LA CHECKOUT ADAUGĂ CODUL EVENT PENTRU CA SĂ FIE APLICATĂ REDUCEREA DE 20%.

Investește în tine

NEW BEGINNINGS
When
21 mar., 19:00 – 20:00 EET
Where
ZOOM
bottom of page