top of page

mar., 11 apr.

|

Webinar

WEBINAR SALTUL CUANTIC

Descoperă secretul transformării vieții tale și cum poți realiza un salt cuantic în evoluția ta personală cu acest webinar unic, care îți va arăta cum să îți schimbi viața într-un an de zile.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
WEBINAR SALTUL CUANTIC
WEBINAR SALTUL CUANTIC

Ora și locul

11 apr. 2023, 19:00 EEST – 12 apr. 2023, 22:00 EEST

Webinar

Oaspeți

Despre eveniment

Descoperă cum să faci un salt cuantic în viața ta și să îți schimbi destinul într-un an de zile cu acest webinar inspirațional. Dacă vrei ca peste un an de zile să te uiți înapoi și să fii recunoscătoare versiunii tale de acum pentru deciziile pe care le-a luat, atunci acest webinar este pentru tine.

Acum un an de zile eram într-o relație unde nu mă simțeam împlinită într-adevăr, aveam 20 de kg în plus și nu mă bucuram de munca mea la nivelul la care o fac acum, încă mă chinuiam. Anul trecut am luat niște decizii și am început să fac niște schimbări pe care le voi împărtăși în acest webinar.

Vei învăța cum să-ți depășești fricile și să-ți eliberezi blocajele mentale care te împiedică să-ți atingi potențialul maxim.

Cu acest webinar, vei fi inspirat și încurajat să-ți asumi controlul asupra vieții tale și să faci un salt cuantic spre succes și fericire. Vei învăța cum să te îndrepți spre viața pe care ți-o dorești și să atingi tot ceea ce îți propui în următorul an.

În plus, vei descoperi ce este saltul cuantic și cum poți să realizezi un salt cuantic în evoluția ta personală, trecând dincolo de limitele tale și accesând resursele interioare care îți pot schimba viața.

Dacă dorești să îți transformi viața într-un an de zile și să realizezi un salt cuantic în evoluția ta personală, acest webinar este pentru tine. Înscrie-te acum și pregătește-te să pornești într-o călătorie extraordinară de autodescoperire și transformare.

Bilete

  • Webinar Saltul Cuantic

    55,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page