top of page

mar., 18 apr.

|

Webinar

Webinar Energia Feminină în relația de cuplu și în relația cu banii

Află cum să fii în energie feminină atât în relația de cuplu cât și în relația cu banii.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Webinar Energia Feminină în relația de cuplu și în relația cu banii
Webinar Energia Feminină în relația de cuplu și în relația cu banii

Ora și locul

18 apr. 2023, 19:00 – 21:00 EEST

Webinar

Oaspeți

Despre eveniment

În acest webinar, vom explora puterea și importanța energiei feminine în relația de cuplu și în relația cu banii.

Vom discuta despre cum energia feminină poate fi utilizată pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții și a relațiilor tale, atât cu partenerul, cât și cu banii.

În ceea ce privește relația de cuplu, vom discuta despre cum energia feminină poate fi utilizată pentru a crea o conexiune mai profundă și mai autentică cu partenerul tău, precum și pentru a-ți descoperi propria putere. Vom discuta despre cum să îți găsești vocea și să îți exprimi nevoile și dorințele fără a fi nevoie să recurgi la manipulare sau la control.

În ceea ce privește relația cu banii, vom discuta despre cum energia feminină poate fi utilizată pentru a atrage cu ușurință bani în viața ta, despre cum să utilizezi banii în energie feminină. Vom explora, de asemenea, cum să îți dezvolți o atitudine pozitivă față de banii și cum să îți schimbi viziunea asupra banilor pentru a-i vedea ca pe o resursă care îți permite să îți urmezi pasiunile și să îți realizezi visele.

Webinarul va fi interactiv și va include exerciții practice, astfel încât să poți începe să aplici imediat ceea ce ai învățat în viața ta. Vei pleca cu o mai mare înțelegere a energiei feminine și cu instrumentele și tehnicile necesare pentru a-ți îmbunătăți relația de cuplu și relația cu banii fiind în energie feminină.

Bilete

  • WEBINAR

    77,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page