top of page

mie., 09 feb.

|

Online pe Zoom

Upgrade Abundență

Scoatem la suprafață împreună convingeri limitative despre bani care ne fac să trăim într-o stare constantă de lipsă. Partea și mai bună este că nu doar le scoatem, ci facem și un upgrade pentru a ne permite accesul la abundență.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Upgrade Abundență
Upgrade Abundență

Ora și locul

09 feb. 2022, 19:00 – 21:00 EET

Online pe Zoom

Oaspeți

Despre eveniment

Vor fi 4 întâlniri live care vor fi înregistrate ca să le poți vedea mai târziu dacă nu reușești să fii live și vei avea 30 de zile să le vizionezi.

În prima întâlnire vom discuta mai în detaliu despre cum strămoșii noștri ne influențează relația cu banii și cum să ne eliberăm de convingerile limitative negative legate de bani preluate din familie. Vindecăm trecutul, ne eliberăm de frică, vinovăție și rușine care ne-au fost transmise din generație în generație. De asemenea vom discuta despre loialitate față de familie și cum asta ne poate ține pe loc.

În a doua întâlnire vom discuta despre a ne asuma responsabilitatea 100% în relația noastră cu banii în prezent. Vom elibera convingerile pe care ni le-am instalat singuri de-a lungul vieții în legătură cu banii. Ne vom elibera de presiunea societății, de convingerile legate de bani care țin de cum ar reacționa celelalte persoane la versiunea noastră abundentă. Vom face loc pentru a primi abundența pe care ne-o dorim.

În a treia întâlnire vom discuta despre cum putem atrage ce ne dorim, despre manifestarea viitorului pe care ni-l dorim. Vom alege un obiectiv și vom elibera convingerile care ne stau în cale pentru a ne îndeplini acel obiectiv. Ne vom elibera de procrastinare și perfecțiune. 

În a patra întâlnire vom elibera convingerile care au mai rămas și care ne împiedică să ne îndeplinim viziunea pentru viața noastră. Poți să le ai pe toate și vom face în așa fel încât asta să fie realitatea pe care o trăiești! Vom lucra să îți creezi în mod intenționat și conștient viața.

Fiecare sesiune live va fi împărțită în 4 părți:

1. Partea cu informații care să te ajute să ai diferite conștientizări.

2. Individuarea convingerilor limitative.

3. Meditația de reprogramare a subconștientului.

4. Q&A.

Ești pregătit/ă pentru a deveni versiunea ta abundentă în 2022? 

Dacă răspunsul este DA, atunci te aștept în această călătorie!

Acest eveniment are un grup. Te invităm să te alături grupului după ce te înscrii la eveniment.

Bilete

  • Upgrade Abundență

    188,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page