top of page

joi, 08 iun.

|

ZOOM

UNBLOCK YOURSELF 2.0

Află care sunt cele mai mari blocaje ale persoanelor care vor să își îndeplinească menirea și cum să le depășești. Învață să folosești online-ul și instrumentele oferite de el ca să faci munca pe care o iubești.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
UNBLOCK YOURSELF 2.0
UNBLOCK YOURSELF 2.0

Ora și locul

08 iun. 2023, 19:00 EEST – 09 iun. 2023, 21:00 EEST

ZOOM

Oaspeți

Despre eveniment

Află cum să depășești cele mai mari blocaje ale oamenilor care vor să își îndeplinească menirea și să folosești online-ul pentru a o face:

 1. Sindromul impostorului: află cum te poate ajuta să simți sindromul impostorului și cum să îl depășești.
 2. Frici: frica de a fi văzut, de eșec, de succes, de propria putere, de a dezamăgi și alte frici. Cum să descoperi care este frica sau fricile care te țin pe loc și cum să le depășești.
 3. Autenticitatea: cum să fii tu, să strângi în jurul tău o comunitate de oameni care rezonează cu tine și pe care îi poți ajuta prin a fi tu.
 4. Darul tău unic: află care este felul tău unic prin care poți avea un impact pozitiv în lume.
 5. Strategia care funcționează pentru tine: cum să descoperi care este strategia care funcționează pentru tine în funcție de abilitățile tale și ceea ce îți place.
 6. Instrumente care să te ajute să îți dezvolți un business online: cum să îți faci un site, procesator de plăți, automatizări, platforme pe care le poți folosi.
 7. Marketing și vânzări: cele mai mari convingeri limitative în legătură cu marketingul și vânzările. Descoperi cum poți face marketing și vânzări în mod conștient.

Acest webinar este pentru tine dacă:

 • Simți că ai rolul de a avea un impact pozitiv în lume.
 • Știi deja că vrei să ajuți alți oameni dar nu știi cum să o faci.
 • Oricât de mult ai vrea să îți îndeplinești menirea, fricile te îngheață și nu reușești să faci ce îți propui.
 • Nu știi de unde să începi sau cum să îți dezvolți un business din ceea ce vrei să faci.
 • Vrei să afli un sistem prin care am generat mai mult de 100k euro îndeplinindu-mi menirea.
 • Acest webinar NU este pentru tine dacă:
 • Nu ești dispus să îți înfrunți fricile.
 • Nu ești dispus să ieși din zona de confort.
 • Nu ești dispus să înfrunți necunoscutul.

Beneficiile acestui webinar:

 • vei înțelege că este posibil și pentru tine să faci o muncă pe care o iubești, fiind plătit foarte bine pentru asta.
 • vei avea claritatea în legătură cu următorii pași.
 • vei înțelege cum să îți depășești blocajele.
 • vei afla lucruri pe care nimeni nu le spune de la cineva care a generat deja peste 100k de euro prin a-și îndeplini propria menire în online.

Eu sunt Elina Umbrărescu, sunt mindset coach, terapeut ThetaHealing și terapeut spiritual. Am lucrat cu mii de oameni și i-am ajutat să schimbe mii de convingeri limitative care îi împiedicau să trăiască viața pe care și-o doresc. Acum 4 ani aveam un business pentru care lucram 14 ore pe zi, eram nemulțumită financiar, nu îmi plăcea ceea ce făceam, eram epuizată fizic, mental și emoțional. Aveam convingerea că trebuie să muncești din greu pentru bani și că activitatea profesională e ceva ce trebuie să faci, nu ceva ce îți și place.

Să descopăr existența subconștientului și convingerile limitative mi-a schimbat pentru totdeauna viața, am încetat să mă mai chinui, mi-am asumat responsabilitatea pentru ceea ce am creat în viața mea și am înțeles că tot la mine este puterea să schimb ceva.

Am lucrat la mindsetul meu, am lucrat pe partea spirituală, însă până când nu am făcut schimbări concrete în felul în care îmi trăiam viața, lucrurile nu s-au schimbat așa cum aș fi vrut.

4 ani mai târziu fac zi de zi ceea ce iubesc, câștig minim 5000 euro/lună, am timp pentru mine, pentru cei dragi, pentru lucrurile care îmi plac. Am simțit că face parte din misiunea mea să ajut și alți oameni să își îndeplinească menirea și să trăiască o viață împlinitoare din toate punctele de vedere. Știu cum este să nu știi de unde să începi, tocmai din acest motiv am decis să împărtășesc experiența mea din ultimii 3 ani, să povestesc cum am transformat menirea într-un business de succes.

Bilete

 • UNBLOCKED

  222,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page