top of page

mar., 23 mai

|

ZOOM

REPROGRAMARE PENTRU ABUNDENȚĂ - 8 pași

Află cum îți poți reprograma subconștientul pentru a primi mai mulți bani în viața ta, cum poți crea noi rețele neuronale care să susțină realitatea abundentă pe care vrei să o trăiești și cum îți modifici comportamentul prin a alege să faci acțiuni concrete care să îți aducă rezultate.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
REPROGRAMARE PENTRU ABUNDENȚĂ - 8 pași
REPROGRAMARE PENTRU ABUNDENȚĂ - 8 pași

Ora și locul

23 mai 2023, 19:00 – 21:00 EEST

ZOOM

Oaspeți

Despre eveniment

Află care sunt cei  8 pași care îți dau acces la mai mulți bani în viața ta:

 1. Deschiderea spre schimbare: de ce schimbarea este grea pentru majoritatea lumii și cum să te setezi ca să reușești ce îți propui.
 2. Conștientizarea convingerilor: subconștientul nostru este ca un pc foarte performant, află cum poți identifica programele care ți-au fost instalate din copilărie care te-au adus în acest punct.
 3. Conștientizarea fricilor: dacă banii încă sunt o problemă în viața ta, ai o serie de frici care te împiedică să îi ai, principală preocupare a creierului tău este supraviețuirea, din acest motiv va face tot posibilul să te țină departe de ce îți este frică.
 4. Conștientizarea tiparelor: află care sunt tiparele de comportament pe care le ai care te țin departe de abundență și prosperitate și cum să schimbi ce ai făcut până acum. Dacă ceea ce ai făcut până în prezent ar fi funcționat, ai fi trăit deja realitatea prosperă financiar la care visezi.
 5. Transformarea mindsetului: felul în care gândești va genera anumite emoții, acele emoții te vor face să iei anumite decizii care vor duce la anumite comportamente care determină viața pe care o trăiești. Schimbarea începe din minte.
 6. Introducerea banilor în sistemul de valori: dacă banii nu sunt importanți și o prioritate pentru tine ei vor lipsi din viața ta, află cum poți introduce banii în sistemul tău de valori fără să devii un om superficial și care sacrifică orice pentru bani.
 7. Strategie: odată setată mintea pentru prosperitate este important să trecem la un plan concret de acțiuni ca să materializăm banii în viața noastră, nu trebuie să te chinui, nu trebuie să faci ceva ce nu îți place. Află cum să determini acțiunile potrivite pentru tine prin care să aduci abundența în viața ta cu ușurință.
 8. Obiceiuri: ceea ce faci zi de zi îți determină viața, descoperă cea mai eficientă metodă de introducere a obiceiurilor care să îți aducă bani și prosperitate.

Acest webinar este pentru tine dacă:

 • Banii au fost mereu o sursă de îngrijorare în viața ta.
 • Simți că oricât ai lucra cu tine ca să trăiești o viață abundentă ceea ce îți dorești nu se întâmplă.
 • Ai gânduri des despre lipsa banilor.
 • Ai bani dar trebuie să sacrifici foarte multe ca să îi ai.
 • Faci bani într-un mod care nu îți place.
 • Vrei să trăiești viața abundentă și prosperă pe care știi că o meriți.

Acest webinar NU este pentru tine dacă:

 • Nu vrei să schimbi nimic în viața ta.
 • Nu îți dorești să faci mai mulți bani.
 • Crezi că poți continua ce ai făcut până acum și banii vor apărea miraculos în viața ta.
 • Nu ești dispus să sapi în interiorul tău ca să conștientizezi ce anume te-a adus în acest punct și cum poți schimba.
 • Nu ești dispus să faci munca interioară necesară ca să te aliniezi mental, emoțional, comportamental și energetic cu a avea mai mulți bani în viața ta.

Beneficiile acestui webinar aproape GRATUIT:

 • vei înțelege ce ai de făcut pentru ca abundența și prosperitatea să fie o normalitate în viața ta.
 • vei avea o înțelegere completă asupra schimbărilor care trebuiesc făcute pentru ca să ai mai mulți bani în viața ta.
 • vei înțelege de ce doar mindsetul sau doar acțiunile fără o bază solidă te vor face să ai aceleași experiențe din punct de vedere financiar.
 • vei pleca cu un plan concret, potrivit pentru tine, legate de ce ai de făcut de acum încolo ca să îți schimbi viața și relația cu banii.
 • vei afla care sunt cele mai eficiente metode de lucru cu propria persoană pentru a avea prosperitate.
 • nu îți va mai fi frică de bani și nu vor mai fi un motiv de îngrijorare.

Eu sunt Elina Umbrărescu, sunt mindset coach, terapeut ThetaHealing și terapeut spiritual. Am lucrat cu mii de oameni și i-am ajutat să schimbe mii de convingeri limitative care îi împiedicau să trăiască viața pe care și-o doresc. Acum 4 ani aveam un business pentru care lucram 14 ore pe zi, eram nemulțumită financiar, nu îmi plăcea ceea ce făceam, eram epuizată fizic, mental și emoțional. Aveam convingerea că trebuie să muncești din greu pentru bani și că activitatea profesională e ceva ce trebuie să faci, nu ceva ce îți și place.

Să descopăr existența subconștientului și convingerile limitative mi-a schimbat pentru totdeauna viața, am încetat să mă mai chinui, mi-am asumat responsabilitatea pentru ceea ce am creat în viața mea și am înțeles că tot la mine este puterea să schimb ceva.

Am lucrat la mindsetul meu, am lucrat pe partea spirituală, însă până când nu am făcut schimbări concrete în felul în care îmi trăiam viața, lucrurile nu s-au schimbat așa cum aș fi vrut.

4 ani mai târziu fac zi de zi ceea ce iubesc, câștig minim 5000 euro/lună, am timp pentru mine, pentru cei dragi, pentru lucrurile care îmi plac. Banii sunt încă un subiect tabu, situație pe care mi-am propus să o schimb pentru că banii sunt o parte importantă din viața noastră, sunt în gândurile noastre zi de zi, ne influențează deciziile, stilul de viață, timpul petrecut cu cei dragi. Banii au o influență atât de mare în viața noastră și totuși petrecem atât de puțin timp să îi înțelegem.

Îmi doresc să trăiesc într-o lume în care banii nu mai sunt o sursă de îngrijorare și stres, o lume în care oamenii fac ceea ce le place și nu își mai irosesc mare parte din viață la un job care nu le aduce împlinire, o lume în care vorbim deschis despre bani.

Abia aștept să împărtășesc cu tine în acest webinar ce am învățat eu în ultimii 3 ani.

Bilete

 • BANI

  8,88 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page