top of page

sâm., 24 sept.

|

Hotel Caro

NO FILTER LIVE EVENT

Acest eveniment are rolul de a te ajuta să treci printr-un proces intens de decondiționare, de eliberare și integrare a unor convingeri limitative care nu îți permit să creezi o realitate în care să trăiești o viață împlinită ca femeie.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
NO FILTER LIVE EVENT
NO FILTER LIVE EVENT

Ora și locul

24 sept. 2022, 10:00 EEST – 25 sept. 2022, 14:00 EEST

Hotel Caro, Str. Barbu Văcărescu 164A, București 020285, Romania

Oaspeți

Despre eveniment

Acest eveniment are rolul de a te ajuta să treci printr-un proces intens de decondiționare, de eliberare și integrare a unor convingeri limitative care nu îți permit să creezi o realitate în care să trăiești o viață împlinită ca femeie. Este un maraton în care vei învăța cum se simte acea iubire de sine profundă și necondiționată, îți vei aduce aminte ce ființă minunată ești, îți vei da voie să te reconectezi cu puterea ta interioară, vei recăpăta acea încredere de sine absolută pe care ai pierdut-o cândva în călătoria ta, te vei reconecta cu energia ta feminină și vei învăța cum să îți accesezi energia sexuală, iar la sfârșitul evenimentului vei învăța și cum să lași abundența și prosperitatea să curgă în viața ta fără bariere, pentru ca tu să poți trăi acele experiențe care să contribuie la evoluția ta fără limite.

Este un maraton pentru că la sfârșitul evenimentului vei fi atât de departe față de unde erai când ai început, încât vei pleca de la eveniment fiind deja o nouă versiune a ta.

Rolul nostru este acela de a-ți aduce aminte ceea ce știi dar ai uitat pentru că această cunoaștere a fost acoperită de convingerile limitative care ți-au fost instalate de-a lungul anilor, mai ales în prima parte a vieții dar nu numai. Avem convingerea că timpul poate fi comprimat și că în doar două zile poți obține rezultate pe care noi le-am obținut prin căutări ce au durat ani de zile. Călătoria noastră a fost de așa natură tocmai pentru ca apoi să contribuim la evoluția altor femei, într-un timp mai scurt, despre asta este de fapt evoluția. 

Evenimentul este împărțit în 2 zile, are loc live la Hotel Caro în București și în același timp online pe zoom.

În prima zi vom aborda: iubire de sine, încredere în sine, energie feminină și energie sexuală. 

În a doua zi vom aborda subiectul abundenței și al prosperității. 

În ambele zile vei primi informații și vom face și diverse practici împreună pentru ca schimbarea să înceapă odată cu evenimentul.

Vei primi inducția în channeling, adică vei învăța să te conectezi cu sursa, ghidată de Diana Floare. Acest instrument te va ajuta pe tot parcursul vieții. 

Doar inducția în channeling are valoarea de 500 euro și vei experimenta și alte practici.

De asemenea vei învăța tehnici din ThetaHealing care îți vor folosi în toată călătoria ta și la diferite nivele de dezvoltare.

Valoarea tehnicilor învățate este de 500 euro.

Doar ce vei învăța din Channeling și ThetaHealing valorează cel puțin 1000 euro, vom împărtăși și din experiențele noastre care sunt neprețuite, iar valoarea biletului este mult mai mică.

Inclus în participarea live la eveniment:

Coffee break

Prânz

Apă

Gift bag

Inclus în VIP:

Toate cele de sus plus cină de 3 ore alături de noi.

Există și varianta online în care vei participa în timp real la tot ce se întâmplă în sală.

Evenimentul nu este înregistrat, este necesară prezența în orele în care se desfășoară evenimentul.

Există de asemenea posibilitatea de a participa doar la una dintre zile.

Program


 • 8 ore

  ZIUA 1

  Hotel Caro

 • 4 ore

  ZIUA 2

  Hotel Caro

Bilete

 • ONLINE ZIUA 1

  Acest bilet este doar pentru participarea la prima zi de eveniment, online pe Zoom, de la ora 10 la 18 (ora României). În prima zi vom aborda: iubire de sine, încredere în sine, energie feminină și energie sexuală.

  666,00 RON
  Vânzare încheiată
 • ONLINE ZIUA 2

  Acest bilet este doar pentru participarea la a doua zi de eveniment, online pe Zoom, de la ora 10 la 14 (ora României). În a doua zi vom aborda subiectul abundenței și a prosperității.

  444,00 RON
  Vânzare încheiată
 • AMBELE ZILE ONLINE

  Acest bilet este pentru participarea la ambele zile de eveniment, online pe Zoom, sâmbătă 24 de la ora 10 la 18 și duminică 25 de la ora 10 la 16 (ora României).

  888,00 RON
  Vânzare încheiată
 • LIVE ZIUA 1

  Acest bilet este doar pentru participarea la prima zi de eveniment live la Hotel Caro în București. În bilet este sunt incluse coffee breaks, prânz și gift bag. În prima zi vom aborda: iubire de sine, încredere în sine, energie feminină și energie sexuală.

  1.555,00 RON
  Vânzare încheiată
 • LIVE ZIUA 2

  Acest bilet este doar pentru participarea la a doua zi de eveniment live la Hotel Caro în București. În bilet este sunt incluse coffee break și gift bag. În a doua zi vom aborda abundența și prosperitatea.

  999,00 RON
  Vânzare încheiată
 • AMBELE ZILE LIVE

  Acest bilet este pentru participarea la ambele zile de eveniment live la Hotel Caro în București. În bilet este sunt incluse coffee breaks, prânz și gift bag. În prima zi vom aborda: iubire de sine, încredere în sine, energie feminină și energie sexuală. În a doua zi: abundență și prosperitate.

  1.999,00 RON
  Vânzare încheiată
 • VIP LIVE

  Acest bilet include participarea la ambele zile live la Hotel Caro, prânz, coffee breaks, gift bag și cină de 3 ore cu Diana și Elina.

  2.888,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page