top of page

mar., 21 mar.

|

ZOOM

NEW BEGINNINGS

Cum să folosești energia lunii noi și a echinocțiului pentru a crea viața pe care ți-o dorești.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
NEW BEGINNINGS
NEW BEGINNINGS

Ora și locul

21 mar. 2023, 19:00 – 20:00 EET

ZOOM

Oaspeți

Despre eveniment

Învață cum să profiți de energia lunii noi și a echinocțiului pentru a crea viața pe care ți-o dorești. Energia lunii noi de pe 21 martie este benefică pentru noi începuturi și pentru a manifesta în 2023 ceea ce ți-ai propus în fiecare domeniu al vieții tale. Energia creatoare a acestei zile te ajută să manifești cu ușurință, să te deschizi către noi perspective și posibilități. Uneori toate lucrurile pe care ți le dorești sunt fix în fața ta însă încă nu îți dai voie să le vezi.

De asemenea orice schimbare este binevenită în această perioadă și vom discuta de ce schimbarea este grea în general pentru oameni și tips & tricks ca să reușești să faci acele schimbări pe care le dorești fără să renunți.

Vom seta intenții împreună pentru că energia grupului este extrem de puternică și ajută la îndeplinirea dorințelor fiecărui membru din grupul respectiv. 

Vom discuta despre partea manifestării despre care puțini vorbesc și anume acțiunea, cum să îți dai seama ce acțiuni să faci care să te ducă în cel mai eficient mod către rezultatul dorit. Vom discuta despre cum să îți faci un plan de acțiuni care să susțină îndeplinirea dorințelor.

Un alt subiect important este transformarea identității pentru ca să fii acea versiune a ta care atrage cu ușurință ce îți dorești.

Hai să plantăm semințe împreună pentru viitor! 

Bilete

  • NEW BEGINNINGS

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page