top of page

mar., 22 feb.

|

Zoom

Dieta Sufletului - Află de ce slăbitul nu este despre mâncare

Alături de Iby și Elina vei realiza că slăbitul este, de fapt, o provocare mentală și nu una fizică, și vei afla cum să te eliberezi de convingerile limitative legate de mâncare și slăbit.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Dieta Sufletului - Află de ce slăbitul nu este despre mâncare
Dieta Sufletului - Află de ce slăbitul nu este despre mâncare

Ora și locul

22 feb. 2022, 19:00 – 21:00 EET

Zoom

Oaspeți

Despre eveniment

De câte ori ai încercat să slăbești și la sfârșit ai ajuns să cântărești mai mult decât înainte?

De câte ori ți-ai spus că mâncarea este rea și este principalul motiv al surplusului tău de greutate?

De câte ori ți-ai spus că te îngrași pentru că ”așa este toată familia ta”?

De câte ori te-ai învinovățit pentru alegerile tale alimentare și ajungeai să te înfometezi?

Și .. de câte ori te-ai comparat cu alte persoane și te considerai ghinionist pentru felul în care arăți?

Aceste sentimente negative definesc gândirea și atitudinea a peste 7 milioane de români. Aceste sentimente ne copleșesc în fiecare zi.

Este o povară nu doar fizică dar și psihică, de care te poți elibera pentru totdeauna.

La fel ca tine, și noi am avut aceste convingeri limitative.

Dacă ești o persoană care deja a încercat de mai multe ori să slăbească, însă de fiecare dată s-a întors în același punct, atunci este normal să crezi că problema este cu aceste cure de slăbire și este mai bine pentru tine să te mulțumești și să rămâi pur și simplu așa cum ești.

Vreau să te asigurăm că nu este nimic nepotrivit cu ceea ce ți se întâmplă. Am fost și noi în postura în care ești tu astăzi. Am detestat și noi toate curele de slăbire și am simțit și noi toate frustrările care vin la pachet o scădere în greutate.

Însă momentul în care am realizat că slăbitul este, de fapt, o provocare mentală și nu una fizică, totul s-a schimbat.

În primul rând, trebuie să scapi de convingerea că mâncarea este rea. Dacă ai de exemplu această convingere, vei opri parte din procesul digestiv. De asemenea dacă atunci când mănânci simți furie față de tine, corpul tău nu va mai digera corect.

Kilogramele în plus nu sunt despre mâncare, ele te pot face, de exemplu, să te simți în siguranță, să ții oamenii departe de frică să fii respinsă sau rănită sau pot fi din cauza unor convingeri preluate din strămoși, pentru că în trecut să fii gras era semn de bogăție. 

Realitatea ta în legătură cu kilogramele în plus este dată de convingerile pe care le ai, să continui să te judeci aspru, să crezi că este ceva în neregulă cu tine, nu te va ajuta.  Ai putea să încerci o nouă dietă restrictivă, sau să te înfometezi și să continui să te plângi de fluctuații în greutate. Poți continua să faci ce ai făcut întotdeauna, și să continui să slăbești doar pentru o perioadă scurtă de timp și să nu schimbi nimic în gândirea ta. 

Ai tot făcut toate asta până acum, nu? Einstein spunea că definiția nebuniei este să faci același lucru și să aștepți un rezultat diferit.

Acum a venit timpul să iei o decizie diferită.

Poți să-ți iei inima în dinți și să faci cu adevărat o schimbare care contează pe termen mediu și lung. O schimbare, care să te schimbe cu totul. Minte-corp-suflet ❤ O schimbare, care peste câțiva ani de zile se va vedea așa:

Un zâmbet încrezător în oglindă și amintirea unui efort care a meritat!

Cine suntem noi?

Iby a descoperit puterea alimentației sănătoase cântărind 84 de kilograme - exces pe care l-a acumulat de-a lungul sarcinii cu cele două gemene ale sale. La sfârșitul călătoriei sale nu doar că slăbise 22 de kilograme, dar se transformase spectaculos.

Iby nu este doar primul pacient Reset, dar este și co-fondatorul și ambasadorul programului. În călătoria sa de remodelare corporală și-a descoperit pasiunea pentru nutriție. Rezultatele spectaculoase au determinat-o să transforme pasiunea în profesie și profesia în șansa de a transforma și viețile altora.

A absolvit cursurile academiei americane International Sports Science Association, unde a obținut certificatul de nutriționist. Astăzi, misiunea ei este să ajute cât mai mulți oameni în procesul lor de slăbit și să schimbe percepția oamenilor asupra alimentației.

Elina este life coach și terapeut ThetaHealing. A lucrat cu mii de femei ajutându-le să elibereze convingeri limitative legate de iubirea de sine, încredere în sine, sexualitate, energie feminină și abundență financiară.

S-a confruntat mare parte din viața ei cu kilogramele în plus până când și-a dat seama că slăbitul este despre mindset. După o vreme în care a lucrat cu ea pe partea de convingeri limitative legate de slăbit, a cunoscut-o pe Iby și a descoperit programul Reset - Slăbește Deștept, care i s-a potrivit ca o mănușă.

Acum își dorește să ajute și alte femei să se elibereze de povara convingerilor negative legate de slăbit, o povară pe care și ea a cărat-o cu ea mulți ani.

Bilete

  • Bilet

    222,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page