top of page

lun., 03 oct.

|

zoom

CHANGE - Schimbarea și Saltul Cuantic

Cum să ai o atitudine constructivă atunci când vine schimbarea în viața ta și cum să faci în așa fel încât schimbarea să genereze un salt cuantic

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
CHANGE - Schimbarea și Saltul Cuantic
CHANGE - Schimbarea și Saltul Cuantic

Ora și locul

03 oct. 2022, 19:00 EEST – 04 oct. 2022, 21:00 EEST

zoom

Oaspeți

Despre eveniment

În ultima lună în viața mea s-au întâmplat atât de multe schimbări deodată de parcă a trecut un an într-o lună. Asta s-a întâmplat pentru că pot duce toate aceste schimbări datorită faptului că am devenit deja acea versiune a mea care trăiește într-o realitate în care visurile mele au devenit deja realitate. 

M-am schimbat pe interior și acum realitatea exterioară se conformează.

Este ușor? Nu.

Este plăcut? Nu.

Este confortabil? Nu.

Mi-am dat seama în tot acest parcurs că felul în care trăiam schimbarea este total diferit față de cum o trăiesc acum și vreau să împărtășesc cu tine o nouă perspectivă asupra schimbării care să te ajute să nu îi mai opui rezistență ci să faci chiar un salt cuantic prin schimbările din viața ta.

Ce este un salt cuantic?

Saltul cuantic este procesul prin care pășești într-o nouă realitate, una în care visurile tale devin realitate. Multe persoane își doresc asta însă foarte puține fac ce este necesar pentru ajunge acolo. Vom discuta despre asta în acest eveniment.

Vom explora de asemenea căi de a-ți liniști sistemul nervos, vom face chiar și o meditație în acest sens.

Este un eveniment care cu siguranță va schimba felul în care privești schimbarea și îți va da acces la acest fenomen fain și greu în același timp, denumit salt cuantic.

Bilete

  • CHANGE

    Plătește cât consideri necesar
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page