top of page

mar., 01 aug.

|

ZOOM

BE ONLINE

Cum să te eliberezi de convingerile limitative și fricile care nu îți permit să te expui online ca să împărtășești cu lumea ceea ce știi și ceea ce îți place să faci.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
BE ONLINE
BE ONLINE

Ora și locul

01 aug. 2023, 19:00 – 21:00 EEST

ZOOM

Oaspeți

Despre eveniment

Fiecare dintre noi are un talent sau ceva la care se pricepe mai bine ca majoritatea. De multe ori ne vine atât de ușor să facem acel lucru încât nu ni se pare mare lucru și nu ne dăm seama cât de mult am putea ajuta alți oameni prin a împărtăși ceea ce știm.

Trăim niște vremuri foarte interesante în care este mai simplu ca niciodată să faci bani din ceea ce îți place și să împărtășești cu oamenii ceea ce știi și te pasionează. 

Din păcate deși avem atât de multe instrumente la dispoziție și este mai ușor ca niciodată, mulți oameni sunt blocați din cauza unor convingeri limitative și frici care nu le permit să se expună.

În acest webinar te voi ajuta să conștientizezi aceste convingeri și frici, de asemenea îți voi da soluții concrete și exerciții pe care le poți face ca să le depășești și să îți dai voie să fii online.

Indiferent dacă ești antreprenor, un expert în domeniul tău sau pur și simplu dorești să împărtășești cu alții pasiunile și experiențele tale, acest webinar este locul perfect pentru tine. Vei face parte dintr-o comunitate de oameni motivați, gata să-și depășească limitele și să-și construiască prezența online cu încredere.

Momentul tău este acum!

Bilete

  • BE ONLINE

    111,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page